Temple Run 2

Temple Run 2 APK voor Android

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 1.64.0

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan

Temple Run 2 is een gratis game voor Android die draait om rennen, rennen en nog eens rennen. De opvolger van het populaire Temple Run hanteert dezelfde opzet als die voorganger, zij het met enige variatie.

Heb je het eerste deel gespeeld dan voel je je direct thuis in Temple Run 2. Start de game en je wordt meteen een tempel uitgejaagd door een angstaanjagend monster. Dit zwarte beest zit jou constant op de hielen, zodat jij aan één stuk door aan het rennen bent.

Op je tocht moet je springen, sturen en vooral heel goed opletten. Temple Run 2 biedt weer een reeks uitdagende hindernisbanen waar je ravijnen, kapotte bruggen en levensgevaarlijke vallen op hoog tempo trotseert. Nieuw zijn ritjes in een mijnkarretje, die voor de nodige afwisseling zorgen. Levels zijn telkens anders, waardoor Temple Run 2 niet snel saai wordt.

Voor de verwoede verzamelaars is er genoeg te doen in Temple Run 2. Met de muntjes die je scoort tijdens het rondrennen koop je upgrades voor je personage, of compleet nieuwe personages (4 in totaal). Voldoe je aan uitdagingen zoals 'scoor 50.000 punten' of 'ren 250 meter zonder muntjes te pakken' dan open je nieuwe onderdelen in de game.

Hoewel het concept van Temple Run 2 inmiddels niet nieuw meer is, blijft de verslavingsfactor ongekend hoog. Dankzij enkele kleine toevoegingen blijft de game leuk, ook al heb je duizenden kilometers gerend. Zoek je soortgelijke games met een andere invalshoek, probeer dan Subway Surfers of Agent Dash.

VOOR

  • Leuk en verslavend
  • Test je reactievermogen
  • Veel te verzamelen

TEGEN

  • Meer van hetzelfde

Meeste downloads Actiespellen voor android

Temple Run 2

Download

Temple Run 2 1.64.0 voor Android

Beoordelingen about Temple Run 2

Heeft u geprobeerd Temple Run 2? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Temple Run 2

Verken Apps

×